Закон України "Про внесення змін до деяких законів України з питань соціального захисту населення"
Запропонований законопроект – це спроба покласти край свавіллю суб’єктів природних монополій по встановлення необґрунтованих і безпідставних тарифів на житлово-комунальні послуги, послуги громадського транспорту і зв’язку та недопущення виселення особи із її житлового приміщення (квартири, будинку) через несплату вартості житлово-комунальних послуг.
Re: Закон України "Про внесення змін до деяких законів України з питань соціального захисту населення"
"""Нормативні акти про збільшення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги (в тому числі на електроенергію, природний і скраплений газ та тверде паливо для комунально-побутових потреб населення України), послуги громадського транспорту і зв'язку, є недійсними без попередньої перевірки їх собівартості і обґрунтованості та схвалення Антимонопольним комітетом України."""
Зміна містить дві правові норми, що дозволяє не однозначне трактування норми в цілому.
Які саме норми Конституції порушено? Невже Ви є норма Конституції України яка передбачає виселення особи з підстав несплати вартості житлово-комунальних послуг?
Які саме норми Конституції порушено? Невже Ви є норма Конституції України яка передбачає виселення особи з підстав несплати вартості житлово-комунальних послуг?
Не звертайте уваги. Такі повідомлення Bard залишає практично в кожній з тем ресурсу еДемократії.
В мене запитання іншого плану: чому законопроект не направлено на розгляд Комітету з соціальної політики?
Думаю, це додало б більше конструктивності в його обговоренні. Не завжди законотворці цього комітету заглядають в комітет з питань правової політики.
Невже Ви є норма Конституції України яка передбачає виселення особи з підстав несплати вартості житлово-комунальних послуг?
Я - норма Конституції. Ще щось новеньке, для різновидності згодиться.
Виселення здійснюються на підставі судового рішення на основі закону.
Чого це я повинен вам здавати в найм майно та ще й за вас платити за те, що ви ним користуєтеся???
Стаття 6. Державна влада в Україні здійснюється на засадах її
поділу на законодавчу, виконавчу та судову.
Органи законодавчої, виконавчої та судової влади здійснюють
свої повноваження у встановлених цією Конституцією межах і відповідно до законів України.
Стаття 6. Державна влада в Україні здійснюється на засадах її
поділу на законодавчу, виконавчу та судову.
Органи законодавчої, виконавчої та судової влади здійснюють
свої повноваження у встановлених цією Конституцією межах і відповідно до законів України.