Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про податок на додану вартість" щодо бюджетного відшкодування податку на додану вартість
Законопроектом пропонується перекрити тіньові схеми відшкодування податку на додану вартість. На даний час розкрадання коштів Державного бюджету України, шляхом отримання відшкодування ПДВ через фіктивний (удаваний) експорт товарів (робіт, послуг) набули загрозливих національній безпеці Україні маштабів. Закликаю Вас усіх покінчити з цим явищем.
Re: Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про податок на додану вартість" щодо бюджетного відшкодування податку на додану вартість
Автор даного проекту Закону пропонує "перекрити тіньові схеми відшкодування податку на додану вартість" шляхом "ставлення до стінки" всіх без розбору, "без суду і слідства".
"""І промовив Господь: Коли Я в Содомі, у цьому місті, знайду п'ятдесят праведних, то вибачу цілій місцевості ради них. .... І сказав Авраам: Хай не гніває це мого Господа, і нехай я скажу тільки разу цього: Може хоч десять там знайдеться? А Господь відказав: Не знищу й ради десятьох!..."""
Автор даного проекту Закону пропонує "перекрити тіньові схеми відшкодування податку на додану вартість" шляхом "ставлення до стінки" всіх без розбору, "без суду і слідства".
Невже докази перетину товаром експортера митного контролю іноземної держави як обовязкової умови бюджетного відшкодування ПДВ є порушенням прав підприємців-експортерів. А чому ніхто не говорить про інтереси пенсіонерів та інвалідів, соціально зубожілого населення, які багато втрачають від систематичного розкрадання Державного бюджету України через неправомірне відшкодування ПДВ, шляхом фіктивного ескспорту.
Щодо цитат Біблії, то у Старому Завіті, серед норм Закону даного Богом Моїсеєві є також така норма "Не вкради".
Невже докази перетину товаром експортера митного контролю іноземної держави як обовязкової умови бюджетного відшкодування ПДВ є порушенням прав підприємців-експортерів.
Знаю, що це єдиний пункт, який не підпадає під мій коментар до вашого закону. Але я його не брав до уваги по тій лише причині, що таке положення "підтвердження митними органами України відомостей про фактичне вивезення товарів за межі митної території України" діє з кінця березня 2002 року. Це ще раз підтверджує вашу некомпетентність по даному питанні.
Весь інший ваш коментар, тим більше " інтереси пенсіонерів та інвалідів, соціально зубожілого населення" та Біблія, ніякого відношення до вашого проекту закону не мають.
Але я його не брав до уваги по тій лише причині, що таке положення "підтвердження митними органами України відомостей про фактичне вивезення товарів за межі митної території України" діє з кінця березня 2002 року. Це ще раз підтверджує вашу некомпетентність по даному питанні.
Бутьте уважні, в законопроекті йдеться про відмітку державного митного контролю саме ІНОЗЕМНОЇ ДЕРЖАВИ, а не України, яка ставиться на товаросупровідних документах при перетині кордону іноземної держави.
Щодо українських митних органів, то існують факти, коли навіть митні органи України на підставі "телефонного права" впускали та випускали партії контробанди. Про українські державні митні органи навіть і не йде мова.
Щодо українських митних органів, то існують факти, коли навіть митні органи України на підставі "телефонного права" впускали та випускали партії контробанди. Про українські державні митні органи навіть і не йде мова
Вибачте, я не збираюсь з вами сперечатися. Ознайомитися з порядком проходження товару за межі митної території України і порядком оформлення документів при вивезенні товару за межі митної території України, а також переліком та порядком подачі документів на відшкодування ПДВ.
Bard
ОригіналАдміністрація, ви б не могли підказати чи робилися правки даного проекту закону після публікації? Дякую.
Також підтверджую, що робились правки. На мій погляд це нормально. "В споре рождается истина!"
Правильно, за умови, що з мене не роблять дурнішого чим я на самому ділі і не вдаються до підлості щоб себе вигородити.
"""недопущення одержання бюджетного відшкодування з податку на додану вартість експортерами, які не мають доказів перетину митного кордону України їх товарами (фіктивний експорт). """