|
 |
|
Статистика |
|
| Повідомлення № 26244 | Поточний рейтинг повідомлення: -0.67 |
Голосів: 3 |
|
|

|
Про внесення змін до статті 51 Основ законодавства України про охорону здоров'я"
Цей законопроект спрямований на недопущення проведення в Україні операцій по зміні статті. Вважаю, що після проведення такої операції особа втрачає свою людську природу. Така особа вже реально не є ні чоловіком, ні жінкою, а є чимось невідомим. Так як від народження людина мужської статті отримує набір чоловічих хромосом, а жіночої статті -набір жіночих хромосом, які і після такої операції залишаються в неї. Таким чином маємо "щось", як результат людської деградації, - істоту з тілом, внутрішніми органами і хромосомами протилежної статті, а попросту, якусь потвору.
|

| Повідомлення № 26847 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.25 |
Голосів: 4 |
|
|

|
Re: Про внесення змін до статті 51 Основ законодавства України про охорону здоров'я"
Моя дружина - психолог. І дуже багато розповідала про таких осіб...
Проблема гендерного позиціонування лежить набагато глибше.
Уявіть собі, що людина психічно народжується жінкою, а фізично - чоловіком... Вона(він) відчуває себе жінкою, їй(йому) подобаються чоловіки, але так склалося що він(вона) має чоловічі статеві ознаки.
Вихід один - операція, зміна статі.
До речі, кожній такій операції обов'язково передує висновок психіатричної експертизи, яка визначає доцільність проведення такої операції. Без експертизи жоден хірург не візьметься оперувати.
До того ж, в багатьох випадках експерти відмовляють у наданні дозволу. Наприклад, є одна жінка, яка дуже хоче стати чоловіком, оскільки їй подобаються жінки. Але психіатри не надали озвіл на зміну статі, тому що насправді у жінки немає проблеми гендерного позиціонування, насправді вона є ординарною гомосексуалісткою (лесбіянкою), тому в операції їй було відмовлено...
Моя думка: кожна людина через свої психічні природні особливості повинна мати невід'ємне право приводити своє тіло у відповідність із складом психіки (за умови дотримання всіх юридичних процедур). Тому я проти такої заборони.
|

| |