Ідеальна Країна Електронна демократія Кадровий реєстр  
українська | русский
Про проект Новини Контакти Як допомогти проекту Інструкції

Сесійна зала
Законопроекти
Чернетки законопроектів
Архів
Законотворці
Фракції
Профільні комітети
Робочі групи
Форум
Опитування
Верховна Рада України
СЗІ
Арбітраж
Всього законопроектів
Всього чернеток
Всього фракцій
Зареєстрованих законотворців
Активних законотворців
Відвідувачів за сьогодні
Зараз на сайті:
Незареєстрованих:  0
Головна Форум Профільні комітети Комітет з питань правової політики та діяльності правоохоронних ... Про внесення змін до статті 51 Основ законодавства ...

Про внесення змін до статті 51 Основ законодавства України про охорону здоров'я"

Перейти до законопроекту

Для того, щоб брати участь в обговоренні, зареєструйтесь.
Якщо Ви зареєстровані, будь ласка, введіть свій логін та пароль.

Правила форуму
 Пошук у форумі
 Допомога

Повідомлення № 26244 | Поточний рейтинг повідомлення: -0.67 Голосів: 3

Serafim Звідки: м.Київ
Serafim , 17.07.2006, 17:31
Про внесення змін до статті 51 Основ законодавства України про охорону здоров'я"

Цей законопроект спрямований на недопущення проведення в Україні операцій по зміні статті. Вважаю, що після проведення такої операції особа втрачає свою людську природу. Така особа вже реально не є ні чоловіком, ні жінкою, а є чимось невідомим. Так як від народження людина мужської статті отримує набір чоловічих хромосом, а жіночої статті -набір жіночих хромосом, які і після такої операції залишаються в неї. Таким чином маємо "щось", як результат людської деградації, - істоту з тілом, внутрішніми органами і хромосомами протилежної статті, а попросту, якусь потвору.

Відповісти  Відповісти з цитатою

Повідомлення № 26683 | Поточний рейтинг повідомлення: -0.67 Голосів: 3

hypers
hypers , 19.07.2006, 13:58
Порада Re: Про внесення змін до статті 51 Основ законодавства України про охорону здоров'я"

Повністю підтримую законопроект, оскільки явище, з яким він покликаний боротися, є протиприродним і може мати деструктивні для суспільства наслідки.
Єдине, що хочу запропонувати, це редакційна правка. У фразі:
"Медичні працівники, які всупереч закону, здійснили зміну (корекцію) статевої належності особі..."
Мені здається більш зрозумілим "...здійснили зміну (корекцію) статевої належності особи...". Хоча, може, я втратив граматичний контекст.

Повідомлення № 26725 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 Голосів: 2

Serafim , 19.07.2006, 14:24
Re: Про внесення змін до статті 51 Основ законодавства України про охорону здоров'я"

Згоден. Зараз зроблю заміну.

Повідомлення № 26789 | Поточний рейтинг повідомлення: -0.20 Голосів: 5

bonni
bonni , 19.07.2006, 15:46
Конструктивна критика Re: Про внесення змін до статті 51 Основ законодавства України про охорону здоров'я"

Не можна забороняти людям змінювати стать. Чому Вам "подобається " насилля над ближнім? Зміна статі для декого ціль всього життя.

Повідомлення № 26798 | Поточний рейтинг повідомлення: -0.67 Голосів: 3

hypers
hypers , 19.07.2006, 15:58
Конструктивна критика Re: Про внесення змін до статті 51 Основ законодавства України про охорону здоров'я"

bonni
Оригінал
Не можна забороняти людям змінювати стать. Чому Вам "подобається " насилля над ближнім?

Нам не подабається насилля над ближнім. Але зміна власної статі - це насилля, в першу чергу, над собою. Я вважаю, що людина не повинна так недбало розпоряджатися своїм тілом (оскільки вірю, що його людині дали покористуватися). Це необхідно заборонити, принаймні, на території України.
bonni
Оригінал
Зміна статі для декого ціль всього життя

А для когось ціль життя - знищення людства; ще для когось - вічна нірвана в наркотичному сп'янінні. Це не може бути аргументом. Треба дивитися в корінь явища, а не на чиїсь окремі бажання.

Повідомлення № 26839 | Поточний рейтинг повідомлення: -0.67 Голосів: 3

Serafim , 19.07.2006, 16:40

bonni
Оригінал
Не можна забороняти людям змінювати стать

Вважаю, що навіть необхідно заборонити зміну статі. Бо вже після зміни статі це будуть не люди, а якісь потвори.

Повідомлення № 26847 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.25 Голосів: 4

zavgor Звідки: Днiпропетровська обл.
ICQ 199766343 ICQ Number 199766343
zavgor , 19.07.2006, 16:49
Re: Про внесення змін до статті 51 Основ законодавства України про охорону здоров'я"

Моя дружина - психолог. І дуже багато розповідала про таких осіб...
Проблема гендерного позиціонування лежить набагато глибше.

Уявіть собі, що людина психічно народжується жінкою, а фізично - чоловіком... Вона(він) відчуває себе жінкою, їй(йому) подобаються чоловіки, але так склалося що він(вона) має чоловічі статеві ознаки.

Вихід один - операція, зміна статі.
До речі, кожній такій операції обов'язково передує висновок психіатричної експертизи, яка визначає доцільність проведення такої операції. Без експертизи жоден хірург не візьметься оперувати.

До того ж, в багатьох випадках експерти відмовляють у наданні дозволу. Наприклад, є одна жінка, яка дуже хоче стати чоловіком, оскільки їй подобаються жінки. Але психіатри не надали озвіл на зміну статі, тому що насправді у жінки немає проблеми гендерного позиціонування, насправді вона є ординарною гомосексуалісткою (лесбіянкою), тому в операції їй було відмовлено...

Моя думка: кожна людина через свої психічні природні особливості повинна мати невід'ємне право приводити своє тіло у відповідність із складом психіки (за умови дотримання всіх юридичних процедур). Тому я проти такої заборони.

Повідомлення № 26854 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.40 Голосів: 5

Serafim , 19.07.2006, 17:02

zavgor
Оригінал
Уявіть собі, що людина психічно народжується жінкою, а фізично - чоловіком... Вона(він) відчуває себе жінкою, їй(йому) подобаються чоловіки, але так склалося що він(вона) має чоловічі статеві ознаки.

В такому разі в цих людей порушена психіка і вони потребують лікування, а не зміну статі.

Повідомлення № 26864 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 Голосів: 2

zavgor Звідки: Днiпропетровська обл.
ICQ 199766343 ICQ Number 199766343
zavgor , 19.07.2006, 17:12

Serafim
Оригінал
zavgor
ОригіналУявіть собі, що людина психічно народжується жінкою, а фізично - чоловіком... Вона(він) відчуває себе жінкою, їй(йому) подобаються чоловіки, але так склалося що він(вона) має чоловічі статеві ознаки.
В такому разі в цих людей порушена психіка і вони потребують лікування, а не зміну статі.

Неможливо. Природа під час їх створення помилилася. Вони МЕНТАЛЬНО інші. "Вилікувати" психіку неможливо. Її можна лише зламати.

Психіку вже лікували... В СРСР. У вісімдесяті. Дисидентам. В Психлікарнях.
Приймали людину, а виписували рослину із скляними очима і тоненьким струмочком слини з рота...

А ще психіку лікували в Германії. В 33-45 роках. В Освенцимі. Приймали людину, а виписували... Ні, не виписували, виробляли дуже корисні добрива для агропромисловості...

Повідомлення № 26867 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 Голосів: 6

Pravoved007
Pravoved007 , 19.07.2006, 17:14

zavgor
Оригінал
Наприклад, є одна жінка, яка дуже хоче стати чоловіком, оскільки їй подобаються жінки.

А в мене є знайомий (психічно хворий), який виє на Луну, уявляючи себе вовком, бо йому подобаються вовки. То може й увести в Україні операції по перетворенню людини на вовка, таким чином задовольнивши примхи хворої дюдини ???

© 2006, "Електронна Демократія"
Developed by Laboratory8
Всі права захищено
| розширений пошук
Наші контакти
info@democracy.com.ua