|
 |
|
Статистика |
|

| Повідомлення № 11049 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 |
Голосів: 0 |
|
|

|
Re: проект змін до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти"
bonni Оригінал |
intellekt
Повідомлення
Розкрадання бюджетних коштів? Це питання дуже просто вирішується. Його ніхто не хоче вирішувати. |
Майже все наше законодавство, має багато маленьких дирочок, через які чиновники вистроїли маленькі струмочки коштів, і чим більший чиносник - тим більший струмочок протікаає через нього, але чиновник, також не дурень, і час від часу прводить видимість боротьби з цим явищем, а на справді має іншу мету - максимально легалізувати свої оборудки. Я привів такий приклад з ліками, зі сторони правоохоронних органів не може бути пред'явлено жодних претензій, якщо ціна закуплених ліків в десять разів перевищує ринкову. І такі ж факти є, хоча любий економіст, що ліки які закуповуються на тендері мають бути дешевші за ринкові, як мінімум на 15-25%, тільки за рахунок зменшиення маркетингових витрат, та дешевих фінансових ресурсів.
От я пропоную покласти на державну установу функцію моніторингу цін на товари, вартість яких регулюється державою - покищо, а в перспективі можливо і всіх.
Немає легких рішень при перегляді, погляду влади на
|

| Повідомлення № 11087 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 |
|
|

|
| bonni , 01.04.2006, 22:27
|
|
Re: проект змін до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти"
intellekt Оригінал |
Я привів такий приклад з ліками, зі сторони правоохоронних органів не може бути пред'явлено жодних претензій, якщо ціна закуплених ліків в десять разів перевищує ринкову. І такі ж факти є, хоча любий економіст, що ліки які закуповуються на тендері мають бути дешевші за ринкові, як мінімум на 15-25%, тільки за рахунок зменшиення маркетингових витрат, та дешевих фінансових ресурсів.
От я пропоную покласти на державну установу функцію моніторингу цін на товари, вартість яких регулюється державою - покищо, а в перспективі можливо і всіх. |
Потрібно розробити інформаційну базу де виставити граничні ціни на товари і дозволити торгувати з відхиленням на 2-3%.
|

| Повідомлення № 11118 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 |
|
|

|
bonni Оригінал |
intellekt
ПовідомленняЯ привів такий приклад з ліками, зі сторони правоохоронних органів не може бути пред'явлено жодних претензій, якщо ціна закуплених ліків в десять разів перевищує ринкову. І такі ж факти є, хоча любий економіст, що ліки які закуповуються на тендері мають бути дешевші за ринкові, як мінімум на 15-25%, тільки за рахунок зменшиення маркетингових витрат, та дешевих фінансових ресурсів.
От я пропоную покласти на державну установу функцію моніторингу цін на товари, вартість яких регулюється державою - покищо, а в перспективі можливо і всіх.
Потрібно розробити інформаційну базу де виставити граничні ціни на товари і дозволити торгувати з відхиленням на 2-3%. |
Цим і займається ДЕРЖЗОВНІШІНФОРМ, але при тендерних закупівлях, його навіть не питають які ціни як на внутрішньому так і навнішніх ринках.
|

| |