Ідеальна Країна Електронна демократія Кадровий реєстр  
українська | русский
Про проект Новини Контакти Як допомогти проекту Інструкції

Сесійна зала
Законопроекти
Чернетки законопроектів
Архів
Законотворці
Фракції
Профільні комітети
Робочі групи
Форум
Опитування
Верховна Рада України
СЗІ
Арбітраж
Всього законопроектів
Всього чернеток
Всього фракцій
Зареєстрованих законотворців
Активних законотворців
Відвідувачів за сьогодні
Зараз на сайті:
Незареєстрованих:  0
Головна Форум Профільні комітети Комітет з питань економічної та фінансової політики ... Проект закону "Про бюджет України на 2006 р." №1

Проект закону "Про бюджет України на 2006 р." №1

Перейти до законопроекту

Для того, щоб брати участь в обговоренні, зареєструйтесь.
Якщо Ви зареєстровані, будь ласка, введіть свій логін та пароль.

Правила форуму
 Пошук у форумі
 Допомога

Повідомлення № 9726 | Поточний рейтинг повідомлення: 2.00 Голосів: 1

intellekt Звідки: м.Київ
intellekt , 20.03.2006, 15:26
Проект закону "Про бюджет України на 2006 р." №1

Законопроектом передбачається унеможливити втрати державного бюджету від списання сум простроченої заборгованості за кредитами, залученими державою або під державні гарантії, бюджетними позичками та фінансовою допомогою на зворотній основі

Відповісти  Відповісти з цитатою

Повідомлення № 9754 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 Голосів: 0

bonni
bonni , 21.03.2006, 18:06
Re: Проект закону "Про бюджет України на 2006 р." №1

Ви шановний перекриваєте основну бартерну схему наживи чиновників. Інтересно скільки б Вам пролоббіювали, щоб цей пункт не пройшов?

Повідомлення № 9763 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 Голосів: 0

intellekt , 21.03.2006, 18:52

bonni
Оригінал
Ви шановний перекриваєте основну бартерну схему наживи чиновників. Інтересно скільки б Вам пролоббіювали, щоб цей пункт не пройшов?

----------------
?????????????
----------------

Повідомлення № 9809 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 Голосів: 0

bonni
bonni , 22.03.2006, 09:05

intellekt
Оригінал

Я трохи вирішив розрядити дуже "серйозну обстановку" на сайті. Зміни до закону дуже хороші і попереджають бартерні схеми по розкраданню бюджетних коштів і розорення державних підприємств. За часів Кучми-Азарова через заліки по ПДВ, за едектроенергію, за газ з 75% дисконтім (а це для тих хто управляв грошими 1до4) було розкрадено масу державних грошей і розорено атомних станцій( які думаю готувалися до прихватизації). Це те що ЮВ поламала в 2000 році і сіла в тюрьму бо помішала СДПУ о, яка сиділа на цій схемі заробити грошей.

Повідомлення № 9813 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 Голосів: 0

дедугАН
дедугАН , 22.03.2006, 09:25

Вообще-то к законопроекту нужно бы добавить пояснительную записку и сравнительную таблицу...

Повідомлення № 9815 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 Голосів: 0

bonni
bonni , 22.03.2006, 09:42

Ось ще деяка інформація для роздумів.
http://bin.com.ua/templates/news_article_big.shtml?id=52828

Повідомлення № 9817 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 Голосів: 0

intellekt , 22.03.2006, 09:47
Конструктивна критика Re: Проект закону "Про бюджет України на 2006 р." №1

дедугАН
Оригінал
Вообще-то к законопроекту нужно бы добавить пояснительную записку и сравнительную таблицу...

Читайте полностью, скачайте архив, там всё есть

Повідомлення № 9819 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 Голосів: 0

intellekt , 22.03.2006, 09:59

bonni
Оригінал
intellekt
Повідомлення

Я трохи вирішив розрядити дуже "серйозну обстановку" на сайті. Зміни до закону дуже хороші і попереджають бартерні схеми по розкраданню бюджетних коштів і розорення державних підприємств. За часів Кучми-Азарова через заліки по ПДВ, за едектроенергію, за газ з 75% дисконтім (а це для тих хто управляв грошими 1до4) було розкрадено масу державних грошей і розорено атомних станцій( які думаю готувалися до прихватизації). Це те що ЮВ поламала в 2000 році і сіла в тюрьму бо помішала СДПУ о, яка сиділа на цій схемі заробити грошей.

Благодаря действиям Юлии Владимировны, я потерял /не заработал/ 500 тыс. грн., но я прекрасно понимал, что мой бизнес не вечен и необходимо выходить из него. Год я возмущался пытался "вытянуть" хоть как то "ресурсы", а когда увидел что деньги потекли в правильном русле, я поддержал ЮВ, в её начинаниях и поступках. Слава Богу успел чужие деньги "вытянуть" из этого бизнеса. В тоже время деньги перетекли в другие плоскости бизнеса, менее доходные, например возмещение НДСа. Никто ведь не подумал, что такая армия зачётчиков не подёт работать на завод, а будет искать дырки в законодательстве и ими пользоваться.
А если Вы думаете, что зачётных схем не существует, Вы глубоко ощибаетесь, откройте глаза, даже пенсионный фонд и тот дисконтирует долговые обязательства. А газ, транзит, э/э, но эти вопросы лежат в компетенции Правительства, а не ВРУ.

Повідомлення № 9822 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 Голосів: 0

bonni
bonni , 22.03.2006, 10:21

intellekt
Оригінал

Нічого не зробиш, замість того щоб працювати з боржником, дати можливість йому вижити (я не говорю про зловживання) і потроху забирати гроші. Державні мужі думають не про державу, а про соє збагачення в державі. Ну недоотримав бюджет коштів, менше піде на школу, інвалідам, лікарням. Борги спишуть, а я отримаю хоч половину грошей,поки ще у влади, і їх украду. Ось такий алгоритм цього дійства.

Повідомлення № 9826 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 Голосів: 0

LeoBear Звідки: м.Київ
LeoBear , 22.03.2006, 10:32

intellekt
Оригінал
Законопроектом передбачається унеможливити втрати державного бюджету від списання сум простроченої заборгованості за кредитами, залученими державою або під державні гарантії, бюджетними позичками та фінансовою допомогою на зворотній основі

Андрей, на фракции мы обсуждали/обсуждаем/приняли "в первом чтении" "Технологию работы фракции"

ЯВЛЕНИЕ
СПОСОБ блокировки.
КЛЮЧЕВОЕ место блокировки
СУТЬ/новелла ЗаконоПроекта
РАЗВИТИЕ сути/новеллы участниками фракции
ОБОБЩЕНИЕ/ЗаконоПроект
ВНЕДРЕНИЕ

Может следует при обсуждении уже ЗаконоПроекта - описать/высказаться по предыдущим шагам?

© 2006, "Електронна Демократія"
Developed by Laboratory8
Всі права захищено
| розширений пошук
Наші контакти
info@democracy.com.ua