|
 |
|
Статистика |
|

| Повідомлення № 9819 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 |
Голосів: 0 |
|
|

|
Re: Проект закону "Про бюджет України на 2006 р." №1
bonni Оригінал |
intellekt
Повідомлення
Я трохи вирішив розрядити дуже "серйозну обстановку" на сайті. Зміни до закону дуже хороші і попереджають бартерні схеми по розкраданню бюджетних коштів і розорення державних підприємств. За часів Кучми-Азарова через заліки по ПДВ, за едектроенергію, за газ з 75% дисконтім (а це для тих хто управляв грошими 1до4) було розкрадено масу державних грошей і розорено атомних станцій( які думаю готувалися до прихватизації). Це те що ЮВ поламала в 2000 році і сіла в тюрьму бо помішала СДПУ о, яка сиділа на цій схемі заробити грошей. |
Благодаря действиям Юлии Владимировны, я потерял /не заработал/ 500 тыс. грн., но я прекрасно понимал, что мой бизнес не вечен и необходимо выходить из него. Год я возмущался пытался "вытянуть" хоть как то "ресурсы", а когда увидел что деньги потекли в правильном русле, я поддержал ЮВ, в её начинаниях и поступках. Слава Богу успел чужие деньги "вытянуть" из этого бизнеса. В тоже время деньги перетекли в другие плоскости бизнеса, менее доходные, например возмещение НДСа. Никто ведь не подумал, что такая армия зачётчиков не подёт работать на завод, а будет искать дырки в законодательстве и ими пользоваться.
А если Вы думаете, что зачётных схем не существует, Вы глубоко ощибаетесь, откройте глаза, даже пенсионный фонд и тот дисконтирует долговые обязательства. А газ, транзит, э/э, но эти вопросы лежат в компетенции Правительства, а не ВРУ.
|

| Повідомлення № 9822 | Поточний рейтинг повідомлення: 0.00 |
Голосів: 0 |
|
|

|
| bonni , 22.03.2006, 10:21
|
|
Re: Проект закону "Про бюджет України на 2006 р." №1
Нічого не зробиш, замість того щоб працювати з боржником, дати можливість йому вижити (я не говорю про зловживання) і потроху забирати гроші. Державні мужі думають не про державу, а про соє збагачення в державі. Ну недоотримав бюджет коштів, менше піде на школу, інвалідам, лікарням. Борги спишуть, а я отримаю хоч половину грошей,поки ще у влади, і їх украду. Ось такий алгоритм цього дійства.
|
| |